Carrus
Sveriges ledande intäktskonsult

IntäktsLäckage

Täpp till onödiga intäktsläckage – Öka marginalerna

  • Hur stor är den faktiska skillnaden mellan ert bruttopris och nettointäkt?
  • Vet du i vilka marknader och segment ni har störst läckage?
  • Hur mycket kan ditt företags marginaler öka om de onödiga läckagen täpps till?

Konsten att ta betalt handlar både om hur mycket vi tar betalt och hur vi tar betalt. IntäktsLäckage är en praktisk metod att mäta förmågan att använda både pris och villkor effektivt. Det är en av de kraftfullaste metoderna för att utveckla intäktsförmågan.

Vårt första förslag till Dig:

Vill du veta mer om hur Carrus hjälpt andra företag att öka sina marginaler med IntäktsLäckage-metoden? I så fall kommer vi gärna och hälsar på och berättar mer om hur vi hjälpt andra företag att ta kontroll över skillnaden mellan standard-/bruttopris och nettointäkt. Kanske har du också funderingar och/eller ideer kring ditt företags intäktseffektivitet som du vill bolla med någon som jobbar med det varje dag.

Vårt andra förslag till Dig:

Vet du redan med dig att ni har otillräcklig kontroll på intäktsläckaget och att det finns potential att öka marginalerna? Ni är kanske osäkra på var ni ska börja och hur ni ska få rätt saker att hända. I så fall kan vi från Carrus, tillsammans med er controller, ta fram de siffror och underlag som behövs för den första analysen. Med IntäktsLäckage-metoden skaffar vi tillsammans fram en överblick över hur ni hanterar pris och villkor som en helhet.

Vårt tredje förslag till Dig:

Önskar du att Carrus även är med och tolkar det underlag som tagits fram och driver diskussionen för prioritering av lämpliga åtgärder för att öka marginalerna? Med vår erfarenhet av intäktsutveckling från många branscher är detta vår vardag. Resultatet blir en väl förankrad handlingsplan, på det sätt som försäljnings- och intäktsansvariga ser det.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

 

Namn *

Företag *

E-post *

Telefon