Carrus
Sveriges ledande intäktskonsult

Bakgrund

Varför bildades Carrus Management är en fråga vi får ibland

”Det var en gång” fyra affärsutvecklingskonsulter som jobbade mycket med prissättning i stora och medelstora B2B-företag. Insikten växte sig successivt allt starkare – Det saknades ett specialistföretag inom intäktsområdet i Sverige. Det fanns ett kundbehov och en nisch ledig på marknaden.

Sagt och gjort, vi bestämde oss för att anta utmaningen och startade ett företag inriktat på just intäktsutveckling. Sedan dess har vi lärt oss mycket under resans gång, hela tiden har vi gjort uppskattade insatser i projekt och i linjen i ledande svenska företag med verksamhet utomlands. Sedan ett par år är vår spelplan utvidgad till de tre områden som enligt våra erfarenheter påverkar intäkterna mest:

AffärsstrategiPrissättningSäljeffektivitet.

Varför Carrus? Namnet betyder vagn med fyra hjul enligt latinlexikonet. Visst är det begåvat, eller hur? Idag är vi sex intäktskonsulter och tänker inte byta namn. Det vore ju tokigt nu när vi börjar bli kända i näringsliv och hos offentligt ägda företag.

Under de kommande åren ser vi en fortsatt stark utveckling på intäktssidan, där intäktsjakt kommer att bli en lika välkänd parameter som kostnadsjakt, men bra mycket roligare.

Och vi hjälper gärna till utanför Nordens gränser också, t.ex har vi ett erbjudande för CEE-området.